Gratis sporten?

Hoe meer mensen je lid maakt, hoe langer jij gratis sport!

Leden Aktie 

Voor jou hebben wij van 1 april t/m 30 mei 2016 een te gekke Aktie. Voor iedereen die jij lid maakt van Derks4Sport en/of Go4Fit, ontvang jij namelijk 4 weken gratis sporten. Dus hoe meer mensen je lid maakt, hoe langer jij gratis sport!

Dus bijvoorbeeld; 1 persoon = 4 weken gratis sporten en 4 personen = 16 weken gratis sporten

Voorwaarden 

  • Om een nieuw lid aan te brengen moet je lid zijn voor 1 april 2016
  • Je dient je samen met het nieuwe lid te melden aan de balie voor het invullen van een inschrijfformulier, online aanmelden is dus niet mogelijk.
  • Er zit geen limiet aan het aantal mensen wat je aanbrengt, als je dus b.v. 3 mensen lid maakt, dan sport je 3x4=12 weken gratis!
  • Als je een betaling achterstand hebt dan ben je uitgesloten van deelname, tenzij je de betalingsachterstand voldoet aan de balie.
  • Een gezin abonnement is gelijk aan 1 abonnement.
  • Deze Aktie is niet i.c.m. 10,- euro bar tegoed Aktie.
  • Deze Aktie is geldig t/m 30 mei 2016. 

Heb je vragen of wil je meer weten over deze Aktie? Je kunt altijd terecht aan de balie van 1 van onze clubs of via onderstaande formulier. Wil jij een keertje iemand meenemen om een dagje gratis met jou mee te trainen? Vraag voor diegene een gratis dagpas aan.

Alvast een nieuw lid doorgeven?

Je kunt jezelf niet online inschrijven, wel kun je hieronder jouw gegeven invullen en in de "nieuwe lid/leden" veld de naam/namen doorgeven die jij wilt aanmelden. Dan vullen wij de formulieren zo ver als mogelijk in die je alleen nog maar hoeft te controleren aan de balie, dat bespaart jou/jullie weer tijd!

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

Al vanaf €3,90 per week

Lees alle informatie »